FAQ

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål - og svar

Her har vi listet opp de mest vanlige spørsmålene vårt kundemottak mottar.
Her vil du blant annet få svar på hvordan din gruppe skal gå fram ved henting på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Kontakt kundeservice

Kundeservice: 22 44 15 60
E-post: post@oslobuss.no

1.  Har du mistet eller glemt igjen noe på bussen?

Gjenstander som blir funnet på en av våre busser blir tatt vare på av vårt servicepersonell som leverer dette videre til vårt hittegodslager på Haugenstua i Oslo. Gjenstandene kan normalt hentes neste virkedag. Kontoret har åpningstid fra mandag til fredag fra kl. 08:00 - 16:00. Kontakt oss gjerne før du kommer, så vi kan bekrefte om din gjenstand er funnet. Ta kontakt med oss på Telefon: 22 44 15 60 eller e-post:post@oslobuss.no

Hvilke rutiner skal vi følge dersom vi skal hentes av dere på Gardermoen?

Avinor har endret sine rutiner for håndtering av forhåndsbestilte turer. Ved bestilling av transport fra Oslo Lufthavn Gardermoen er det viktig at du oppgir et flightnummer som gruppen kommer med. Kommer dere med ulike flighter holder det at dere sender oss siste flight. Kontaktpersonen som oppgis på bestillingstidspunktet vil da motta en SMS med aktuell plattform hvor dere møter bussen. Vår sjåfør vil få samme medling. Derson noe er uklart kan du ta kontakt med sjåføren på telefonnummeret som er oppgitt i SMSen vi sender i forkant av reisen.

Dersom dere er en stor gruppe som kommer med ulike fly, kan vi organisere slik at deres firmanavn står oppført på monitorene, slik at det er enkelt å se hvilken plattform deres gruppe skal reise fra. Det er viktig at dette kommuniseres ved bestilling.

Kan vi leie buss uten sjåfør?

Vi får ofte forespørsler om det er muligheter for å leie stor buss uten sjåfør. Det er det dessverre ikke. Busser over 19 seter kan kun betjenes av våre egne sjåfører. Minibusser med inntil 19 seter kan leies uten sjåfør. Merk at minibussene krever ulik førerkortklasser:
·       Minibuss inntil 17 seter (krever førerkort kl. D1)
·      Minibuss inntil 19 seter (krever førerkort kl. D)

Kan vi få noe å spise og drikke under turen?

Det er tillatt å ha medbrakt mat og drikke ombord i alle våre busser. Vi er takknemlig for at dere rydder søppel og samler tomflasker før dere forlater bussen. Bussene skal ofte videre på nye oppdrag og det letter jobben til sjåføren betydelig. Vi kan tilby enkel servering ombord. Les mer om hva vi kan tilby under Catering.

Kan vi bestille enkel servering gjennom dere?

Ja! Vi kan i samarbeid med Nobel Catering levere mat til din reise. Ta kontakt med oss for tilbud eller  Les mer her.

Kan vi se film under turen?

Ja, utvalgte busser har fortsatt DVD-anlegg tilgjengelig. Vi ber om at det spesifiseres ved bestilling. Det er viktig at passasjerene tar med egne filmer.

Hvordan betaler vi for reisen?

Dersom du bestiller på vegne et foretak vil vi sende faktura i etterkant av transportoppdraget. Faktura kan enten mottas elektronisk per e-post eller som EHF-faktura. Dersom du ønsker å få tilsendt faktura per post vil det bli lagt til et fakturagebyr. Dersom du skal bestille busstransport til et privat arrangement må du gjøre opp fakturaen før transporten finner sted. Vi kan sende VIPPS-krav dersom det er ønskelig. Har du andre spørsmål, ta kontakt med oss eller kontakt kundeservice: 22 44 15 60 eller på e-post: post@oslobuss.no