om Våre tjenesterSightseeingGruppereiserrutebuss og Faste oppdrag
SpesialtransportCatering ombordReklamekampanjer

Våre busser – din beste reklamekanal?

Jobber ditt firma med en kampanje som har behov for å eksponere seg på en stor buss? Da har vi løsningen. Vi har god erfaring fra slike kampanjer og kan skreddersy løsninger etter behov. Enten det dreier seg om heldekorering av en dedikert buss til et event – eller mindre reklameplass på en av våre busser som er ute i normal trafikk. Vår busspark består i hovedsak av nye turbusser og minibusser fra 16-61 seter. Vårt satsningsområde er Stor-Oslo. Det vil med andre ord si at vi i all hovedsak konsentrerer oss om å levere våre tjenester lokalt i Oslo. Effekten av å bruke våre busser som reklameplakat kan derfor være et mer målrettet og attraktivt alternativ for mange annonsører.

Eksempler på kampanjer:

The Well shuttlebuss

Sammen med The Well, tilbyr vi transport til og fra det herlige spa-anlegget som ligger 20 minutters kjøretur fra Oslo sentrum. Vi kjører fra Oslo, (gjennom Ring 2) fem ganger om dagen og kjører returer fra The Well seks til syv ganger om dagen - hele uken!

Munchmuseet, delfoliert buss og minibuss

Bildet viser en kampanje vi hade sammen med Munchmuseet i Oslo sentrum, der vi delfoilerte busser og minibusser med et av deres mest kjente motiver.

Kampanjebuss

Vi har tidligere hatt et samarbeid med Skiforeningen, som ønsket å frakte flest mulig mennesker ut i Marka. Vi kjørte til de beste plassene med skiføre der man kunde få seg en langtur gjennom Marka med retur til Oslo for egen maskin.